2024-11-20 357 浏览
打风加上冻冻地就想打边炉😂之前Lunch食过依间中菜都几出色😍收工见到有鸡煲又有火锅即入前菜都有两道。第一度系泡椒凤爪好入味!第二度系糖心烟熏蛋,烟熏过嘅鸡蛋再加埋个糖心,好出色,另外糖心鲍鱼,好大只,好腍好入味!跟住就系佢嘅鸡煲,上嚟嘅时候就好香,跟住要焗佢4分钟再炒吓佢,啲鸡好嫩滑,麻辣味好正宗,有吾同辣拣😍我之后到定量嘅海鲜拼盘,有大只嘅虎虾、青口、鲜鱿、大花甲、超厚切龙趸,同埋超脆嘅白鳝!值得一赞,白鳝真系好脆口,另外龙趸系超厚切,啖啖肉,超好味!食到呢度都差唔多就饱,点知原来佢仲有牛同埋丸仲有蔬菜任食,佢啲牛都好高质!!超重牛味雪花靓!好牛者必去!😍蔬菜我哋食咗娃娃菜同油麦菜,都好新鲜!🫶🏻🫶🏻重点一题系甜品系超足料燕窝炖蛋白,少甜版本超级正!而家做紧HK$298+1,真系好抵食!想食鸡煲又要食海鲜🫶🏻推荐你哋去观塘三小渔试吓🥰
打风加上冻冻地就想打边炉😂
之前Lunch食过依间中菜都几出色😍
收工见到有鸡煲又有火锅即入

蔬菜我哋食咗娃娃菜同油麦菜,都好新鲜!🫶🏻🫶🏻

重点一题系甜品系超足料燕窝炖蛋白,少甜版本超级正!

2024-11-14
  • 麻辣鸡煲