2023-09-15
凑凑火锅‧茶憩🥘呢间台式火锅喺香港开咗好多年,不过我就一直都冇食过,经过朋友强烈推介,今次决定去尖沙咀K11分店试一试!✨✨打边炉最紧要就梗系汤底啦,店员当日就推介我哋嗌韩式泡菜锅🥘,店员话嗌呢个汤底仲可以拎到韩流探热针挑战卡一张,填写后就可以拎到免费获赠神秘菜 1 品一份,我哋今日食嘅时候系拎到小章鱼福袋💰💰!(足足有六粒咁多都几好食㗎!)另外尼一个泡菜汤底,仲可以无限追加泡菜添㗎!🥰🥰超正!另外我哋都试咗台式麻辣汤底,呢个汤底可以无限追加豆卜同埋鸭血!我觉得呢个超抵,平时买一包即食鸭血,都几旧就$70-$80,呢度竟然可以俾你任食!😍😍汤底仲落咗唔少药材,食得越来就越食到药材嘅香味!👍🏻👍🏻另外我哋仲叫咗烧啤 Combo🍶,原来都有一个隐藏小惊喜,除咗烧酒同埋cass啤酒之外,原来佢哋仲会提供一小杯大红袍茶,沟埋烧酒黎饮味道都几得意架!😝😝另外我哋仲叫咗冰大红袍珍珠奶茶🧋、伊比利亚黑猪肉🐷、午餐肉🐽、企鹅丸🐧(墨鱼浆制)、精制虾丸🦐,全部味道都比我预期更加好,对于成餐饭嘅体验都觉得非常唔错!✅✅而家舖头仲做紧以下优惠:⚫ 早鸟优惠:下午 6 时前埋单及离座可享 85 折⚫ 宵夜优惠
而家舖头仲做紧以下优惠:
⚫ 早鸟优惠:下午 6 时前埋单及离座可享 85 折
⚫ 宵夜优惠:晚上 9 时入座可享 8 折
⚫ 入座有正山红茶、鸭血豆腐无限添加、自助小料台
⚫ 加入凑凑社交平台附送沙冰同甜品