2024-09-11
Goobne chicken绝对系香港数一数二韩式烤鸡店!!😭🫶🏻🫶🏻🫶🏻个人觉得佢嘅烤鸡真系比炸鸡好食超级多!!!=直接叫一个$388 set🍗 ||果味酱油蒜香烤鸡(无骨)||之前试过甜辣酱、觉得甜酸酱其实好味啲🤣 不过无阻我对佢嘅喜爱,烤鸡唔单止冇咁热气,仲要将鸡汁lock到实一实😭😭😭真系好moist好香!!淡淡肉好幸福!推爆(非打手 真系冇收钱😭)=🍕||蜜糖BBQ芝加哥薄饼||好钟意呢种酥皮pizza,pizza边同埋底都系薯蓉,咸甜咸甜的!加埋芝士真系💯💯可能呢类型食物真系好中我胃口🫣始终呢款pizza系香港都几少见😭 推!=见其他人话UFO好漏,所以冇叫🫣尖沙嘴呢间平日午市唔太多人,可以慢慢坐耐啲!好舒服~觉得pizza maru同埋goobne chicken系香港最top嘅两间韩式炸鸡/烤鸡 pizza店🫣✨有推荐麻烦话俾我知!=用openrice book位有85折的,不过见到lunch set好似都抵啲,下次会试下🤘🏻
直接叫一个$388 set
🍗 ||果味酱油蒜香烤鸡(无骨)||
🍕||蜜糖BBQ芝加哥薄饼||
=
见其他人话UFO好漏,所以冇叫🫣
尖沙嘴呢间平日午市唔太多人,可以慢慢坐耐啲!好舒服~