2024-02-29
餐厅嘅装修都几别致,套餐嘅名好有古代特色,都几得意,唔同价位包唔同嘅海鲜,拣左八府巡按同九品芝麻套餐八府巡按 $488前菜:清新开胃嘅青瓜丝沙律炸物:饺子,芝麻鸡翼(各1只),炸得香脆热辣辣海鲜:白蚬,虾,北寄贝,鲍鱼,元贝,扁蛏子,鲜鱼片,龙虾,蟹(半只)/蛏子皇(一只)2选1🌟蒸气火锅食海鲜系最原汁原味,呢个餐嘅主打系龙虾,肉质新鲜弹牙,仲有少少虾膏白蚬好大只,好肥美元贝大只之余,蒸完一定要饮埋啲汁,味道好鲜,简直系精华;蛏子皇够哂大只爽口;鲍鱼、北寄贝、扁蛏子同虾都系新鲜爽口肉类:安格斯牛肉/豚肉片/鸡腿肉3选2🌟拣左两份安格斯牛肉,牛味浓,有水准丸类:三宝丸三款丸分别系牛骨浓汁牛丸、姜汁皮蛋贡丸同招牌墨鱼丸,都系高质素嘅丸可以拣粥底、汤底或者面底呢个套餐我拣左粥底南瓜芋头粥汤/蟹膏蟹肉粥+$28拣左蟹膏蟹肉粥,啲粥好绵好香套餐包左蔬菜拼盘同埋雪糕糯米糍做甜品九品芝麻 $258前菜:青瓜丝沙律炸物:章鱼烧(2粒)海鲜:白蚬,虾,鲜鱼片,大蚬,扁蛏子,鲍鱼肉类:美国肥牛 / 豚肉片/ 鸡腿肉3选2丸类:三宝丸(牛骨浓汁牛丸、姜汁皮蛋贡丸、招牌墨鱼丸)蔬菜拼盘+甜品呢个套餐拣左拉面底
前菜:清新开胃嘅青瓜丝沙律
肉类:安格斯牛肉/豚肉片/鸡腿肉3选2
丸类:三宝丸
可以拣粥底、汤底或者面底
呢个套餐我拣左粥底
南瓜芋头粥汤/蟹膏蟹肉粥+$28
套餐包左蔬菜拼盘同埋雪糕糯米糍做甜品
前菜:青瓜丝沙律
丸类:三宝丸(牛骨浓汁牛丸、姜汁皮蛋贡丸、招牌墨鱼丸)
蔬菜拼盘+甜品
呢个套餐拣左拉面底+$8
翅骨浓鸡汤+$15
拉面面质好烟靭,汤底浓郁