从外到内充满日式居酒屋嘅装修风格既岚桥!楼高三层分别能品尝各种日本料理☺️下昼嚟食午餐既人都唔少👍我同朋友被安排坐上2楼吧枱前面!餐牌午餐嘅选择都几多!lunch set仲包前菜、沙律 🥗 茶碗蒸蛋🥚面豉汤及甜品🍨花多眼乱样样都想食🤩 ❤️定食❶黑咖喱杂锦窝乌冬 $128日式咖喱汤头浓郁🤤当中配料分别有天妇罗大虾🍤日本🇯🇵豆卜、鱼蛋、红萝卜🥕及鸡肉🐥鸡肉是带皮的鸡腿肉🐥肉质扎实带点嫩度🥰而每口弹牙既乌冬都吸附了满满的咖哩汤汁及温泉蛋汁😍非常美味😋❤️ 定食❷北海道海鲜丼 $168集合多款新鲜刺身于丼入面嘅北海道海鲜丼😍一上枱已经心心眼😍有我最钟意既好鲜甜又大只牡丹虾🦐海胆、帆立贝、三文鱼、油甘鱼、蟹子及松叶蟹肉蟹膏🦀喜欢呢度既寿司饭本身已经有味道🥰唔使再另点酱油配搭刺身一齐食已经好好食😋甜品系特浓绿茶🍵及豆腐味雪糕都好出色😎💬呢间好食又唔贵既日本料理!!!!真心推荐大家来试下!!收工后约埋三五知己好友前来小聚点啲食物🍢饮下啤酒🍻都系唔错既选择!
从外到内充满日式居酒屋嘅装修风格既岚桥!

餐牌午餐嘅选择都几多!

❤️定食❶黑咖喱杂锦窝乌冬 $128

❤️ 定食❷北海道海鲜丼 $168