2024-08-27 161 浏览
好耐冇食过burger, 上网睇到 好多人推荐 呢间Burger Mate, 今日咁啱喺尖沙咀行街一于试下, 舖头以木系系为主,简洁干净舒服 。 外国人主理 ,老板好nice主动为我哋介绍各款汉堡, 所有汉堡即叫即制新鲜热辣 。我哋叫咗个黑松露蘑菇安格斯牛汉堡  香脆鸡扒汉堡 ,松露薯条, 香蕉奶昔同柠檬茶。黑松露蘑菇安格斯牛汉堡: 呢款真系要大推, 制作紧嘅时候 已经可以闻到好香嘅牛肉味, 嚟到好有惊喜 超多馅料,有浓郁嘅黑松露味 加上厚厚嘅 安格斯牛 好多肉汁好juicy ,口感丰富👍香脆鸡扒汉堡: 鸡扒外层香脆 肉质嫩滑多汁加上特制酱汁配搭好味👍黑松露薯条: 系我见过最多黑松露嘅黑松露薯条😂, 每一条都沾满黑松露, 黑松露控注意,必食👍香蕉奶昔: 新鲜香蕉即叫即打, 香浓好味
香蕉奶昔: 新鲜香蕉即叫即打, 香浓好味
  • 黑松露蘑菇安格斯牛汉堡