2023-10-18 30 浏览
呢一日去咗湿地公园呢边食晚餐,见到好多餐厅!我哋就拣咗呢一间越南餐厅😋我哋叫咗个二人餐,咁多野食都只系$188呢个餐包括有两个主食,一个小食同一个甜品。主食我哋拣咗去骨手撕鸡髀捞檬同越式法堡。去骨手撕鸡髀捞檬真系好正!鸡肉同菜嘅份量都好多吓,鸡肉好嫩好滑,好多配菜好清新。越式法堡,面包都算松软,唔会好硬好难咬。牛肉份量好多好香口,包入面仲有啲蕃茄同青瓜,配上酱汁,口感好丰富。呢个餐仲跟埋好多薯条,薯条炸得香脆,仲几饱肚添。而小食我地就拣咗酸辣无骨凤爪。凤爪食落去一啖啖都好爽口,酸酸辣辣嘅味道令人开胃。饮品方面我叫咗杯冬瓜茶同青柠梳打,都好解渴,可以拣小冰小甜,可以睇返自己口味作选择。另外再叫咗个美禄奶酱窝夫,呢个窝夫$58窝夫松软香甜,再加上美禄奶酱嘅浓郁风味,真系好夹好好味。份量好足够2-4人分享。二人餐嘅甜品拣咗拣咗香芒雪露,因为食到好饱所以打包咗返屋企食。呢个香芒雪露有好清新嘅芒果味道,清甜嘅口味令人心情好好🤩
我哋叫咗个二人餐,咁多野食都只系$188
呢个餐包括有两个主食,一个小食同一个甜品

主食我哋拣咗去骨手撕鸡髀捞檬同越式法堡。

而小食我地就拣咗酸辣无骨凤爪。
凤爪食落去一啖啖都好爽口,酸酸辣辣嘅味道令人开胃。

另外再叫咗个美禄奶酱窝夫,呢个窝夫$58

呢个香芒雪露有好清新嘅芒果味道,清甜嘅口味令人心情好好🤩