2024-07-05 330 浏览
今次呢间餐厅真系有啲惊喜!环境方面,餐厅嘅装潢好有风格,灯光柔和,座位间距适中,唔会太迫,感觉好舒服。音乐亦都系轻松嘅背景音乐,令到人好放松。食物质素方面,真系冇得弹!我叫咗烤鸡串同糯米饭,鸡串烧得啱啱好,外层香脆,入面肉质嫩滑,味道浓郁,佐料调得非常好,唔会过甜亦唔会太咸。糯米饭包得好靓,黏度刚好,香味扑鼻,一啲都唔会干。配埋个泰式青木瓜沙律,酸辣适中,清新爽口,啱晒夏天食。员工服务真系要赞一赞。从入门到埋单,服务生都好有礼貌,面带笑容,服务态度非常好。问佢哋关于菜式嘅问题,佢哋都细心解答,仲会俾啲建议,令我哋食得更加开心。总括嚟讲,呢间餐厅真系值得推介,无论系环境、食物质素定系员工态度,都系一流。下一次我一定会再嚟试其他嘅菜式,睇下有冇其他惊喜!
今次呢间餐厅真系有啲惊喜!
2024-07-03