2023-09-07
店名: 水门鸡饭地址: 旺角豉油街21C号地舖旺角站E2出口,行4分钟环境: 3.5/5价钱: 4.5/5味道: 4/5平时啲人去水门鸡饭梗系会带佢哋嘅招牌水门鸡,今次就试吓啲新嘢,试吓佢哋嘅𩠌~~🫢✨有啲惊喜㖞!鸡油蒸饭❤️❤️❤️❤️❤️$10佢哋嘅油饭不嬲都咁好食,我就唔多介绍啦🤭🤭不过单嗌$10一碗又真系几抵,下次食水门鸡饭食得闷闷地,可以试下单嗌再嗌其他𩠌!🥰泰式烧猪颈肉 ❤️❤️❤️❤️❤️$98一听到烧猪颈肉冇理由唔嗌你试吓㗎嘛!果然冇令我失望🫢🤣烧猪颈肉果然系我想像中咁香,加埋佢哋嘅自家制酸辣酱油🤪十分之嘅好食!值得推荐!马拉盏西兰花炒鱿鱼须❤️❤️❤️❤️$68谂住嗌咗好多肉类就试吓嗌下啲蔬菜啦🥳我觉得个酱汁真系好好食,加埋鱿鱼须呢一啲不嬲都好食嘅嘢,真系令到个味更上一层楼,西兰花都几多🥸大家想健康啲嗌下菜嘅话都可以选择呢一个𩠌🤩🤩原只烧鱿鱼❤️❤️❤️❤️$45个人认为$45两只鱿鱼真系几抵,本身谂住用一个试嘅心态嗌佢🤔同样比到惊喜我,烧完嘅鱿鱼有一浸淡淡的香味😋加埋佢个酸辣酱,真系食到舔舔脷,CP值高!鸡骨汤❤️❤️❤️❤️❤️$5本身以为佢系会系好淡冇乜味,点知发现佢好大阵胡椒味!仲要入面都有冬瓜😬完全系喜
地址: 旺角豉油街21C号地舖
泰式烧猪颈肉 ❤️❤️❤️❤️❤️
马拉盏西兰花炒鱿鱼须❤️❤️❤️❤️
原只烧鱿鱼❤️❤️❤️❤️
鸡骨汤❤️❤️❤️❤️❤️
本身以为佢系会系好淡冇乜味,点知发现佢好大阵胡椒味!仲要入面都有冬瓜😬完全系喜出望外🫣$5一碗真系好平!
苹果雪梨水❤️❤️❤️❤️
食咗咁多热气嘅嘢,见到呢一个咁清热嘅嘢饮即刻嗌左🤣都几清甜,好香水果味😋😋仲要好多雪梨同埋苹果系入边!