2021-07-26
好耐无见既朋友, 带左我去间天后既楼上西餐厅, 同一大厦好似都几多野食, 环境几CHILL, 仲有户外用餐位置, 不过天气太热, 我地都系决定坐系室内慢慢倾计~HAPPY HOUR真系几抵, 300几蚊有2枝wine, 仲有cocktail/mocktail, 岩晒黎倾计慢慢饮!!叫左1个starter, 1个pasta, 1个main 黎share, caesar salad 好fresh, 惊喜既系佢仲有d腌鱼, 咸咸香香~和牛排400g都系400几蚊, 真系好大块啊!!! 煎得几香口, 调味上只系落少许盐已经好好食, 因为和牛本身够靓!大岘pasta, 好钟意饮管粉, 比起平时既意粉更有咬口, 大岘真系好大只, 好新鲜, 个汁清清地好香olive oil 既味, 好吃!