2024-05-19
今日中午,衬小朋友返左学,同老公二人世界去拍拖食好野,呢间系厚福街H8楼上9楼,叫amitie kitchen ,方便得嚟,地方又舒服。Lunch menu 价钱好合理,见到有牛扒都只系$168有set,我同朋友share 来食,就拣左呢个烤烧阿根廷牛扒,同柚子味噌北海道帆立贝意大利面($118),加了15元要餐包,包了餐饮,要了冻柠茶。先讲餐包,好正,有三款包,而且包仲系热的,配上牛油同士多啤梨酱,好食。牛扒要左5成熟,岩岩好,牛味浓,劲大块,可以跟饭,意粉同薯菜,我地配左意粉,所以份量劲多好大碟,配菜都好食,烤茄子,翠玉瓜等,吾会很干,仲保留了瓜汁好食。至于帆立贝意大利面,佢柚子味都很出,感觉清新,而帆立贝大大粒,煎得好香好食,意粉软硬适中,加左小麿菇,好食。整体环境,食物,服务都吾错,会带朋友再来。
整体环境,食物,服务都吾错,会带朋友再来。