2024-09-23 428 浏览
凯撒沙律+Parma Ham🥗生菜新鲜脆口,加上Parma Ham嘅咸香,令整个沙律多咗一层风味,而且酱汁都唔错,唔会过于腻,配埋香脆的面包粒,真系一个完美的开胃菜🤤水牛城鸡翼🐓鸡翼微微香辣,外皮炸得金黄酥脆,里面又保持住鸡肉的多汁😋仲有辣味酱汁俾你点,适合唔同口味既人🤭香草白酒芝士蓝青口配法包🥖呢道菜真系令我眼前一亮🤩青口煮得非常入味,搭配香草和白酒酱汁,好有层次感,每一啖都食到海鲜的鲜味,加上法包中间有蒜蓉馅再浸埋酱汁食,正到完全停唔到口🤤伊巴利亚烤猪肋骨🐖猪肋骨肉质软嫩,烤得恰到好处,外面有一层微微既焦香,令人回味无穷。酱汁亦好入味,配埋薯条食一流🍟让整个菜式更加均衡,大满足!斑兰鲜奶咖啡 Pandan Latte奴才爸叫咗呢个斑兰鲜奶咖啡,咖啡味够香浓之余,亦饮到淡淡斑兰味😋Hazel "Don" Bao我呢个就系Cocktail嚟,饮落有啲似baileys,由Irish cream、朱古力同hazelnuts等调制,甜甜地好岩女仔饮🤤餐厅的环境都几舒服,适合聚餐或者约会,有酒精同冇酒精饮品都有得叫而且食物野饮价钱唔贵,我觉得值得再次帮衬😋 🤑 人均消费:~$360🤩 推荐指数
凯撒沙律+Parma Ham🥗

水牛城鸡翼🐓

香草白酒芝士蓝青口配法包🥖

伊巴利亚烤猪肋骨🐖

斑兰鲜奶咖啡 Pandan Latte

Hazel "Don" Bao

🤑 人均消费:~$360
🤩 推荐指数:8.5 / 10
📍 餐厅资料:吃吧 (侨建大厦) (旺角)
旺角弥敦道566-568号侨建大厦2楼2室

斑兰鲜奶咖啡 Pandan Latte  &  Hazel "Don" Bao
水牛城鸡翼
香草白酒芝士蓝青口配法包