2023-08-23 29 浏览
原来铜锣湾嘅鬼混Vie won won搬左去西环;梗系要相约西环返工嘅旧同事一齐去!装潢走古典风,楼底高空间感十足!餐牌主打fusion菜式,选择十分之多!上菜比较慢,适合慢慢倾计叹!🍖 慢煮西班牙猪肋骨(Half)$228猪肋骨出场超惊喜!超!巨!型!嘅猪肋骨外皮烧得焦香色泽鲜明!极厚切嘅猪肋骨,外皮带点焦香,肉质鲜嫩肥瘦均匀有咬口,肉汁丰富肉味香浓,油脂香而不腻!伴碟有沙律菜伴醋汁,可减轻由腻感!🦀蟹膏蟹肉炖饭 $198摆盘极蕔嘅蟹膏蟹肉炖饭,一上枱香气满满,顶层有咸香味道浓郁嘅蟹膏,同鲜甜无比嘅蟹肉!酱汁香滑creamy,意大利饭软硬度煮得啱啱好,十分出色!🍸 The Taste of Life $98  䬣品我地都拣左The Taste of Life,酒味香醇细腻,甜甜地几好味!跟酒送了一个咸蛋黄脆脆作为下酒小食,相当不错!鬼混 (西环)地址📍:西环南里8号地舖

🍖 慢煮西班牙猪肋骨(Half)$228
🦀蟹膏蟹肉炖饭 $198

酱汁香滑creamy,意大利饭软硬度煮得啱啱好,十分出色!
🍸 The Taste of Life $98

鬼混 (西环)