2014-06-30 1725 浏览
难得女友放饭时间肯出来。。。又见到这里食评不错。。。就和她来顿高档午餐吧😘一坐低冇耐就有小食。。。最后只记得有个芝士puff...味道不错。。starter来了。。。个蕃茄沙律好精致。。。侍应话chef个原意系在夏天一个熟既果实跌落泥土中。。。真的好有意境!味道方面真系好食,好鲜!以为底部既泥土吾食得。。。原来系用墨鱼汁+面包糠整成😆😋另外三文鱼都不错。。。不过好似普通了一点!主菜喇。。。个鸡真系好好食。。。吾鞋口。。。好嫩!配菜仲有芝士薯仔千层。。。劲好食👍👍👍因我同女友都系200%芝士同薯仔fans😆至鱼条sole鱼都好好食。。。有少少微辣。。。因本人都系嗜辣狂😁甜品方面就没吃了😭因食完呢2道菜都用左差吾多一个钟。。。女友要赶返公司😭😭下次会再encore呢!overall excellent service & food quality😋😋😋
starter来了。。。个蕃茄沙律好精致。。。侍应chef个原意系在夏天一个熟既果实跌落泥土中。。。真的好有意境!味道方面真系好食,好鲜!以为底部既泥土吾食得。。。原来系用墨鱼汁+面包糠整成😆😋另外三文鱼都不错。。。不过好似普通了一点!
2034 浏览
  • tomato salad