2017-07-31 2223 浏览
今晚有朋友约食生日饭,寿星拣左系澳洲都有分店既餐厅。一入到去大半间舖头都系外籍人士,我哋6个人订左台,安排坐系中间既高台,但都算环境舒适,可能我哋自己围内不停咁讲,都无留意其他外在环境。我哋叫左(因为唔系我order所以我都唔知叫乜名)😅🤣*$380餐,全只鸡-有两个配菜、一个饭同薯条,跟两杯野饮---鸡系鞋口左啲,不过味道系唔错既,食左两件觉得太干都唔想食*小食拼盘(有炸芝士波、烧虾、炸菇)----我最爱炸芝士波,同埋一开始我哋食左条菇都唔知乜野黎,但大家都觉得好味*绿色既鱿鱼----因为我对鱿鱼无偏好,所以食左两个圈,正常货式*有小小羊so味既芝士条----其实我觉得味道好香、好正,配埋juicy 既橙,好回味的*芝士夹饼(我最爱)----加埋sour cream、 牛油果酱、腌蕃茄,超好味,饼皮烤得好香又干身,芝士份量足但又唔流*蒜蓉包(我无食)六个人都超饱的,最后$1,400埋单,系中环地段,又有酒饮又野食系算不错的选择👍🏼*我叫左枝damn lemon,我又唔觉得佢既柠檬味出,但又唔识讲个味道层次,我觉得好似清啤自己加几滴柠檬汁既感觉。
今晚有朋友约食生日饭,寿星拣左系澳洲都有分店既餐厅。
我哋叫左(因为唔系我order所以我都唔知叫乜名)😅🤣
*$380餐,全只鸡-有两个配菜、一个饭同薯条,跟两杯野饮
*小食拼盘(有炸芝士波、烧虾、炸菇)
*绿色既鱿鱼
----因为我对鱿鱼无偏好,所以食左两个圈,正常货式
*有小小羊so味既芝士条
*芝士夹饼(我最爱)
*蒜蓉包(我无食)