2021-06-01 90 浏览
鸡翼控出动😆鸡翼、小食、啤酒🍻去左间鸡翼专门店,共有19种口味既鸡翼,同多款小食😆 一入到餐厅真系劲香😂😂 睇餐牌有多种叫法~单叫,拼盘套餐,放题都有!后面既相有餐牌🥰.♡.我地今次叫左拼盘Netflix & Chill $268有18只鸡翼,3种口味,1个配菜🔸 - Espresso BBQ 咖啡香小小咖啡味,满满烧烤味🤣 如果咖啡☕️味浓d就好啦🔸 - Singapore Zing 新加坡蟹辣味 🌟推!同行朋友想食辣😝但唔敢叫🔥🔥🔥既「死神酱」,就叫左🔥🔥既新加坡蟹辣味。好惹味🤩甜甜辣辣咁,平时食小辣既我表示依只辣好ok! 🔸 - Honey 🍯 wasabi 日本蜂蜜芥辣蜂蜜鸡翼一直都系咁好食😋甜甜的,芥辣系另外痴左一旧上去,自己想加先加!贴心🔸 - Wingman Avo 火烧牛油果🥑叫牛油果是对的选择😂 食咁多烧鸡翼,食返个水果好balance😁
鸡翼控出动😆鸡翼、小食、啤酒🍻

.♡.

我地今次叫左拼盘Netflix & Chill $268
有18只鸡翼,3种口味,1个配菜

🔸 - Espresso BBQ 咖啡香
小小咖啡味,满满烧烤味🤣 如果咖啡☕️味浓d就好啦

🔸 - Singapore Zing 新加坡蟹辣味 🌟推!

🔸 - Honey 🍯 wasabi 日本蜂蜜芥辣

🔸 - Wingman Avo 火烧牛油果🥑