2021-08-29 35 浏览
今次我哋在假日两点左右上去,不用等位。人流唔算好多,尚算坐得舒服,枱与枱之间不会太近。 我地散叫左鸡翼、汉堡同小食,谂住可以试吓呢间餐厅唔同嘅菜式😛鸡翼方面,餐厅有分干身/湿身鸡翼。我哋叫咗巴马臣芝士蒜蓉味(Cali style)。原来系干身鸡翼上,落左啲芝士粉同埋蒜粒!由于唔系湿鸡翼,芝士粉同蒜粒难以痴上鸡翼面。如果想食到几种味,记得拎埋啲材料一齐放落口啦。似乎餐厅都是不用餐具,反而一早提供定手套,等客人用手食原汁原味😛 Burger方面,我地叫左Thunderbird~ 一黎到,我地觉得好大份🤣 因为中间个炸鸡扒好大块!幸好系佢都有好多菜同青瓜丝,而且都有好多酱汁,唔会觉得个包好干好热气~小食方面,叫左炸莲藕片,呢个都几味,感觉好似食左厚身啲既薯片,同埋莲藕健康啲无咁有罪恶感🤣最后仲有柠檬茶,值得一提系佢地唔系用胶饮筒,nice!

最后仲有柠檬茶,值得一提系佢地唔系用胶饮筒,nice!