2021-07-30
鸡翼放题呢样野小妹真系第一次听估唔到男朋友咁有心思,知我钟意食鸡翼就带我黎食鸡翼放题!抵锡呀呢到好full呀,听男朋友讲真系要预早book定枱,当日我地7点黎到,过多一阵已经full晒一入到黎就见到好岩打卡既 "一齐叫鸡" 既灯牌啦,不过我地唔系坐果头,所以远远地影张算啦我地坐吧枱,上面既酒杯好有feel而佢既厨房系开放式,所以可以睇到处理食物过程,卫生见到佢地不断炸鸡翼,但抽风系统做得好好,就算坐系吧枱咁近都闻唔到有油烟味枱上有手套提供,亦有冰水供应由于我地唔算太饿,所以就嗌左3款鸡翼放题试试,每一次order都有12只鸡翼,每样味4只。有泰式甜辣酱,纽奥良香粉同黑芝麻海鲜蜜糖黑芝麻海鲜蜜糖,香香甜甜,有叉烧酱既感觉,但佢既味道唔会一味死甜。纽奥良香粉,我同男朋友都好钟意呢只味。鸡翼本身有孜然,矛香等香料,属干身。加左青柠汁后将特有既香料味带出,酸味加埋各种香料,味道好特别食左几轮!最后既就系泰式甜辣味,上面有炸蒜。甜甜辣辣既酱铺满住成只鸡翼,加埋炸蒜,口感好丰富!90分钟既放题,2个人不断食鸡翼嗌左2,3轮就要投降啦 每人食左20只鸡翼都黎,饱饱
我地坐吧枱,上面既酒杯好有feel
枱上有手套提供,亦有冰水供应
有泰式甜辣酱,纽奥良香粉同黑芝麻海鲜蜜糖