2021-12-05 65 浏览
男朋友同我都好钟意食鸡翼,呢间真系我哋成日都返兜嘅餐厅。之前一直冇试过食放题嘅,只系单叫,临近圣诞个人呢就特别开心,所以呢我哋都拣咗食放题感觉更加爽。我哋拣咗10只味𠮶个放题啊,甘啱有只味呢就冇咗咁就转左一个叫做新加坡辣蟹味,极之幸运啦因为我哋就系想食呢只味!巴马臣芝士蒜蓉味一睇就知系新鲜刨嘅芝士,蒜蓉系新鲜个种,所以呢会有一啲微辣嘅感觉。泰式甜辣酱呢只味一向都系我头几位,甜甜地嘅酱配上干蒜非常香,可以一只接一只吃唔停!新加坡辣蟹味对于唔食辣嘅人呢佢都算几辣嘅,不过呢就唔可以同呢度嘅死神酱比啦当然。水牛城酱次次黎都会叫,如果配埋blue cheese 酱仲正田园风味听讲用酸忌廉同洋葱腌,几香几惹味黑芝麻海鲜蜂蜜呢个就似某只香港牌嘅海鲜酱, 个人就本身对个只酱一般,不过男朋友就话唔错,甜甜地咁。纽奥良香粉纽奥良鸡翼用左唔少香料腌制,红椒粉、大蒜粉、洋葱粉、黑胡椒、小茴香粉、辣椒粉、奥勒冈同百里香等等,出面好少有得食,味道好有层次。野饮都系free flow, 叫左柠檬茶,个茶底都几香浓,虽然话任饮但都唔马虎。

巴马臣芝士蒜蓉味

泰式甜辣酱

新加坡辣蟹味

水牛城酱
次次黎都会叫,如果配埋blue cheese 酱仲正

田园风味
听讲用酸忌廉同洋葱腌,几香几惹味

黑芝麻海鲜蜂蜜

纽奥良香粉