2024-10-21 4537 浏览
老板娘云南米线老板娘云南米线系荃湾头几位成日受人推介既米线,路过见到少人,即刻同fd入去食。麻辣单𩠌米线 (招牌炸鸡球,炸鱼肉腐皮卷,腩肉) 💰54嗌左三碗单𩠌麻辣米线,如果要额外加𩠌每款$14,嗌单𩠌同朋友share食好似抵啲😆,米线麻味十足,有后劲!啲𩠌嘅份量都足,不过最好食一定系佢啲炸物。炸鸡超好食,上枱嘅时候脆卜卜,浸少少汤捞住食仲正。炸鱼肉腐皮卷,入边每一嚿都好大嚿鱼肉。大大片,腩肉正常发挥👍最近好似少人左,每次都要排至少一个钟队🙂‍↔️🙂‍↔️,入到去又再等,米线上枱既时候已经饿死🤣环境麻麻,用啲木板做间隔,排完队饿到极致,感觉自己去左难民营。不过米线系好食既,但建议少人先食,未好食到要排咁耐。
老板娘云南米线

麻辣单𩠌米线 (招牌炸鸡球,炸鱼肉腐皮卷,腩肉) 💰54

大大片,腩肉正常发挥👍