有无人好似我咁唔系好饮酒去亲居酒屋都食唔饱🤣今次尼间炸串居酒屋嘅出品都好有惊喜!最紧要我系捧著个肚走嘅!🥹🙌💰佢哋嘅lunch meun会更加抵食,百五蚊左右有齐前菜小食串烧,都好吸引火夫尼个虎虾浓汤面真系不得了好食!🤌🏼好出色!🤌🏼只被炸樱花虾🌸包裹嘅虎虾,系劲大只,咬开邪恶香酥嘅炸樱花虾果下无念到只虾肉会咁大只!仲要虾肉好Q弹新鲜!浓厚嘅虾汤底食到虾嘅鲜味,如果唔够肚饿可能食完会觉得比较漏,所以都系建议两人share一份面,少食多滋味~😽串烧x2 $48蟹肉牡蛎满满蟹肉 食到鲜甜 中和左炸蚝嘅油腻感 推荐!生蒜牛肉🧄牛肉有嚼口 加上蒜味mayo酱好香辣味味增煮猪肠$36下酒好菜!浓厚味增味!猪肠软烂入味鸡肝多士$48多士食得出唔系现焗唔够香脆 好扣分鸡肝酱中规中矩 唔算出色🥹店内多四人及二人位温柔嘅黄光整体环境都好舒服,职员服务十分有礼✔️想食嘅朋友就一定要book位啦🤣

串烧x2 $48
蟹肉牡蛎
满满蟹肉 食到鲜甜 中和左炸蚝嘅油腻感 推荐!
生蒜牛肉🧄
牛肉有嚼口 加上蒜味mayo酱好香