2021-03-21
同新朋友聚会,当然想揾间有话题食物的餐厅又就脚,甘就唔惊无话题🙈🙈🙈😂但地点真是好方便就是铜锣湾地铁站行几分钟就到,好易揾。一入门口就见到有免费书可以拎来睇边食美食边睇书都是不错的选择,谂返以前返学时期基乎每日睇一本书的日子真是美好,呢度的书都好新。😄😄不过我哋此行主力是想食下野,倾下计,所以就即刻坐低睇menu~睇下个餐牌先~店员见我哋有点苦恼唔知简咩就推荐了蓝芝士pizza同沙律,甘岩是happy hour~我们顺便都点了两杯酒饮,不太精于酒量,所以不作评论拉~最出色是呢个蓝芝士苹果pizza!一出场阵味已经好大味!(我觉得是香~)不过真是要趁热食!一冷左就差好远。🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕最后两人埋单5百几,价钱不算便宜,但环境舒服,而且信相呢个pizza都少见,如果有机会,都会再来食😋😋😋😋
一入门口就见到有免费书可以拎来睇 边食美食边睇书都是不错的选择,谂返以前返学时期基乎每日睇一本书的日子真是美好,呢度的书都好新。😄😄不过我哋此行主力是想食下野,倾下计,所以就即刻坐低睇menu~
睇下个餐牌先~ 店员见我哋有点苦恼唔知简咩就推荐了蓝芝士pizza同沙律,甘岩是happy hour~我们顺便都点了两杯酒饮,不太精于酒量,所以不作评论拉~
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕