夜晚十点几谂住尖沙咀冇乜日本菜选择,过黎好耐冇食既一寿司食个饭,其实几百蚊又食过咁多次真系唔会预佢有乜惊喜比我,但今晚既惊喜服务好值得刻意啰上黎同大家分享!惊喜1:先黎落单比纸待应,数住四个系我身边行过扮睇唔到,我明晚场咁旺待应手忙脚乱好正常,但你几忙都好,系咪都应该同个客交待一下或讲声我等阵?更何况我只系要比order纸佢!真系同茶记冇分别!惊喜2:到上菜时刻,一位制服看似高级少少既女待应一手放碟野落枱,系放到张枱都响果只,唔好意思都冇句就一支箭咁标左去第二度,真系想骂佢都唔见人!惊喜3:成晚成间场既服务生都系黑口黑面好似d客食野阻住佢地咁,唔觉意望到佢地个样都好似食得自己有点儿内疚😞!惊喜4:餐饭食到咁有惊喜都唔会谂住比贴士,餐饭$367我比$370,点知埋完单坐左成十分钟佢地都冇意识找返$3蚊比我!一个咁平凡既晚餐竟然食得到4个惊喜位,今时今日真系分分钟茶记都食唔到咁正既服务!想体验下既朋友可以去尖沙咀呢间分店!多谢收看!

多谢收看!
2017-05-06