2007-09-15 8 浏览
平日放假有时间推住车仔行sogo, 行过见到平时会大排长龙的puff, 今日冇咁多人就试下啰.因为我唔食cream所以一直都冇兴趣食, 平时行过都唔会望下添, 不过见佢有个黑朱古力曲奇puff仲要平左两蚊就试下啦.我仲以为佢d cream都会做左朱古力味ga添!!!!!!!!!!!点知我见到里面有香色一pet野我就心一灰, 呜~不过都买左咯味试下啰.cream系好滑好滑又唔甜, 奶味非常之轻, 我都接受到.我已经好努力咁避开d cream met包住d puff来食, 不过pet cream真系好大pet好难避. 而且我觉得所谓的黑朱古力曲奇系完全无黑朱古力味,好失望! 结果我好节坠地食左少少就掉左了.
cream系好滑好滑又唔甜, 奶味非常之轻, 我都接受到.