2022-01-20
难得放假就同朋友去咗间见到成日都有好多好多人排队,装修颜色以黑白色为主嘅cafe。环境阔落,但座位有啲系矮枱櫈,系食嘢或者对啲著短裙嘅女仔会有少少唔方便啦~今次叫咗All Day Breakfast 作为我哋嘅brunch 同埋叫多个人气甜品~ 留意番~水同餐具系自助形式,出去攞餐具/斟水记得带口罩!😷😷- All Day Breakfast $102我个人唔钟意食茄汁豆,而佢冇,仲要有我钟意食嘅牛油果🥑!很好👍🏻 个蛋炒得好滑,好食!成碟份量都多嘅!- 竹炭糯米窝夫 $102佢有:窝夫x4, 牛奶雪条x1, yogurt cream同埋几多berries我一食落去,佢比较烟韧,可能系用咗糯米粉整啦,但冇乜味.... 加埋个cream食会好食啲.....个牛奶雪条味浓,但都几快溶。啲berries 都几鲜~- *Honey Lemon Soda (*local honey) $50饮得出系用蜂蜜冲嘅冻柠蜜😆- 鸡蛋布甸配House Expresso $60推!推!推!钟意食咖啡味嘅嘢嘅人要试试佢!好好食😋甜甜滑溜嘅布甸+苦嘅expresso竟然match 到!正!
- All Day Breakfast $102
All Day Breakfast