招聘中
8天前
8天前
29天前
餐厅: 譚仔三哥米線 (珀御)
资讯:

2022-11-04 468 浏览
最近佢地就推出咗黑白辛椒式🌶️作为谭仔三哥嘅忠实爱好者我已经即刻试咗啦❤️1️⃣煳椒肉骨汤米线 $47 在谭仔三哥煳辣汤底嘅焦香辣醇之中注入胡椒肉骨茶独有香味🤤一入口就有唔同嘅层次加上先以秘制佐料及黑胡椒腌制再慢火炖煮而成嘅上等带骨猪扒香嫩嘅肉质同黑椒嘅辛辣真系令我无法抗拒🤤而香脆可口的金黄老油条就好索汤又脆又多汁实在太好食😋2️⃣清爽脆猪皮 (麻辣/芥辣口味) $19 条状猪皮同云耳拌埋秘制酱汁 多重爽脆口感食材香而不腻🤤 可以按个人口味选择麻辣汁或芥辣汁辣度为五小辣 我自己就拣咗麻辣汁 弹牙嘅猪皮 加上好香嘅麻辣汁 令人忍唔住一条接一条😋3️⃣凤梨乳酸梳打 $17 (加配价:$13) 以凤梨汁及果味乳酸作基调 配搭清爽的梳打食到凤梨嘅香浓 同时甜中带酸的气泡梳打带来极爽的畅快感 解辣又开胃🥰温馨提示大家 三款食物都系谭仔嘅期间限定大家真系要把握时机 唔好错过大家快啲去谭仔三哥试吓 包你食过返寻味😋❤️
最近佢地就推出咗黑白辛椒式🌶️

条状猪皮同云耳拌埋秘制酱汁 多重爽脆口感食材
香而不腻🤤 可以按个人口味选择麻辣汁或芥辣汁
辣度为五小辣 我自己就拣咗麻辣汁
弹牙嘅猪皮 加上好香嘅麻辣汁 令人忍唔住一条接一条😋

3️⃣凤梨乳酸梳打 $17 (加配价:$13)
以凤梨汁及果味乳酸作基调 配搭清爽的梳打
食到凤梨嘅香浓 同时甜中带酸的气泡梳打