2022-12-19 262 浏览
𝖢𝗈𝗁𝖾𝖾 | 𝖥𝖺𝗇𝗅𝗂𝗇𝗀 🥯贝果配自家制火腿忌廉芝士*tea set + 伯爵茶(热)Bagel配既火腿忌廉芝士酱咸香味浓好好吃💗如果可以好似单点bagel咁配上沙律会更好🙌可能因为系下午茶既缘固所以比较细份,如果肚饿建议早啲去食lunch set或叫多少少野😉伯爵茶茶味香浓🌱唔知饮完之后可唔可以refill热水呢~(下次去问下😂),但自己饮完之后加左室温水都仲可以泡出茶味🪄4/5 $62🥯贝果/酸种包及杂菜沙律今次叫左小龙虾沙律牛油果三文鱼籽bagel🦞沙律汁拣左日式芝麻沙律酱🥗成个餐都好好吃!牛油果值得一赞系熟度啱啱好,唔会太生唔熟🥑应该系为左去腥,所以加左少少wasabi味,唔辣既,系食到浸味,但自己就一般般🙊所以评9分如果你ok wasabi浸味都几推荐去试下~我既话下次就试下其他款😽🪄4/5 $98☕️Black Sesame Latte *黑芝麻拿铁(热)黑芝麻世一🫡而依杯系我暂时饮过最浓既黑芝麻拿铁!🥹💗 🪄5/5 $38🍰日式麻糬卷蛋糕 伯爵茶味蛋糕好松软湿润,cream好浓茶味,麻糬口感好,但如果可以多少少麻糬会更好😺🪄4/5 $48
𝖢𝗈𝗁𝖾𝖾 | 𝖥𝖺𝗇𝗅𝗂𝗇𝗀

🥯贝果配自家制火腿忌廉芝士
*tea set + 伯爵茶(热)
Bagel配既火腿忌廉芝士酱咸香味浓好好吃💗
如果可以好似单点bagel咁配上沙律会更好🙌
🪄4/5 $62

🥯贝果/酸种包及杂菜沙律
牛油果值得一赞系熟度啱啱好,唔会太生唔熟🥑
🪄4/5 $98

黑芝麻世一🫡而依杯系我暂时饮过最浓既黑芝麻拿铁!🥹💗