2023-07-07
终于去咗试YOHO Mall入面都算系近期新开嘅念川居!之前都一直想试MOKO𠮶间嘅晚巿,不过都系未试过嘅🤣今次听好多人讲YOHO呢间饮茶好食!终于去到试啦😝3个人嗌咗以下嘅食物🥹虽然价钱上真系唔系普通🤭但质素味道都符合😋真系好食😍嗌咗芙蓉海鲜芋茸盒(几特别都好食的),雪山叉烧焗餐包,蚝仔肉碎泡脆米饭,蟹籽北菇烧卖皇(大粒有料),川式麻辣小笼包(对于谭仔3小辣嚟讲真心几辣🌶️(我废),豉汁酱皇蒸凤爪(对比起普通茶楼比较大只同埋色泽靓啲!)重点推介雪山叉烧焗餐包!好好食!因为我平时去饮茶都唔会嗌呢类型嘅点心,但系听讲呢个好好食,所以嗌咗!真系好彩有嗌到😍因为真系好食😍所有嘢都配合得好好😝又香又软熟嘅感觉😚另外想推介蚝仔肉碎泡脆米饭!好大份!(符合价钱嘅🤪) 蚝仔又多又肥嘟嘟!3人每人都食到2碗以上😝碗碗碟碟又靓🤣坐得又舒服😗 可以一试哦! !
今次听好多人讲YOHO呢间饮茶好食!终于去到试啦😝
碗碗碟碟又靓🤣坐得又舒服😗 可以一试哦! !