呢度唔只小食同饮品好打卡able 主菜卖相都几高级🤩不过份量就偏少 但系味道真系好正😍.慢煮甜酒烩和牛面颊🐮 $188牛有三块 唔算好厚身🙈食落好特别 口感似好胶质嘅牛腩 个味就似牛脷🤔讲到佢好似好cheap咁🤭不过唔系讲笑 真系有充满骨胶原嘅感觉 每一啖都好浆口🤣我唔太钟意😣底仲有薯蓉 几滑奶味都几香😚个汁偏浓味 甜甜地带点咸~份量都几少 整体黎讲性价比唔高😟.西班牙海鲜饭🦐 $168呢个真系好惊喜‼️冇谂过喺楼上cafe会食到咁嘅质素😍蕃茄味好浓 带好微好微嘅辣味🤤酸酸地好开胃😋佢个饭底好硬好烟韧 粒粒分明 唔会太湿唔会太干 系我最钟意嘅口感💓海鲜嘅份量都好足 每一啖食到✨我会宁愿食多个饭 都唔食牛🤣绝对可以encore🤩
慢煮甜酒烩和牛面颊🐮 $188
慢煮甜酒烩牛面颊