一到weekend就特别想食包,每次去cafe拣嚟拣去,最后都系order toast咁,但真系食极都唔厌😆🤞🏻-📌 𝒩𝑜𝓇𝒾 𝒜𝓋𝑜𝒸𝒶𝒹𝑜 𝒯𝑜𝒶𝓈𝓉 ($108)其实avocado嘅味基本上都系咁,所以判断一间cafe整得出唔出色,主要都系睇𠮶包😂呢间嘅toast我都几满意,烤得好香脆,切落去会有脆卜卜嘅声,但同时亦唔会过于硬身,中间嘅位仍然保留到面包软绵嘅口感,厚度适中,几有咬口重点系!呢个包劲易切!唔知大家有无同感,平时食toast我都切到就抽筋咁,但呢块包硬得嚟好易切😂😂😂Avocado份量够多,应该用咗大半个甚至一个,好简单用咗Black pepper同salt调味,就已经好好食,再加啲柠檬汁,就更加fresh -~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~ ✨价钱:6/10👅味道:7.3/10🌌环境:7.5/10

📌 𝒩𝑜𝓇𝒾 𝒜𝓋𝑜𝒸𝒶𝒹𝑜 𝒯𝑜𝒶𝓈𝓉 ($108)

重点系!呢个包劲易切!

~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~
✨价钱:6/10
👅味道:7.3/10