好耐之前同个朋友仔一齐喺度食晚饭 环境好舒服好放松😪一直都唔知原来拾号公社系有做午市同下午茶!系今次另一个朋友约我话食呢间我先知😧🍝青酱大虾扁意粉$79罗勒叶加蒜头加橄榄香味🧄非常之清新可口 夏天食就岩晒 好惹味 抵抗夏日炎无胃口既胃口☀️🐷日本豚肉汉堡配薯波$108汉堡好大个 大到成把刀插落去 净系见到刀抦 有五个层次🔪啲芝士多到好似熔岩咁样流晒出嚟☄️所有细节都做到好好 包皮烘到脆一脆 完全感受到厨师嘅细心🫶🏻🥗前菜汤及沙律蕃茄汤+牛角包+黑醋沙律🥗呢个前菜真系好丰富 同埋一啲都唔马虎唔系为咗有而有!同埋真系好抵$79食个意粉包前菜 食个前菜都食到饱饱地☺️🍅蕃茄汤好香好浓 成嚿蕃茄系汤入面 有啲薯仔粒 有小小咬口 仲有香草同橄榄油再为个汤画龙点睛🤤🥐牛角包焗到脆一脆 略带牛油味🧈🥒沙律用咗黑醋 酸酸甜甜🍻狮子山手工啤-梦想$62浓度: ABV3.5% IBU 21桂花酿造🌸清爽口感配上柑橘葡萄柚🍊酒精浓度低 所以好易入口 话咁快饮完一支🍻落单𠮶阵同个Staff讲:我要一个梦想☁️之后俾我个friend笑我!!!🍃薄荷朱古力咖啡$14🐿🍃劲推介性价比高 好食过其他连锁式餐厅!平时喺新墟行嚟

🍝青酱大虾扁意粉$79

🐷日本豚肉汉堡配薯波$108

🥗前菜汤及沙律

🥐牛角包焗到脆一脆 略带牛油味🧈

🥒沙律用咗黑醋 酸酸甜甜

🍻狮子山手工啤-梦想$62

浓度: ABV3.5% IBU 21
落单𠮶阵同个Staff讲:我要一个梦想☁️
之后俾我个friend笑我!!!

🍃薄荷朱古力咖啡$14

🐿🍃劲推介性价比高 好食过其他连锁式餐厅!平时喺新墟行嚟行去都唔知食咩好 巷仔入面有间咁高质嘅餐厅🍴