(非会员)
2012-06-28 29 浏览
食左咁多间都未有冲动写食评,就系俾呢间野搞到我咁有冲动奉献我既第一次,回馈社会。早上睇METRO, 见到有食评介绍呢间野, 写得好吸引咁, 所以带埋呀妹上黎试点知换黎一肚气, 真系贴$都唔再食, 好愤怒!!!死罪如下:1.0效率-等左9个字既前菜: 加多加多. 讲真9个字整碟加多加多 (白勺杂菜) 我真系百思不得其解-全间野得4张台: 一个WAITER成晚只系睇4张台……我仲要系叫SET, 但乜都跟甩晒-等白饭再等9个字: 巴东牛肉…. 食食下冇白饭. 第一次问: “好快”; 15分钟后第二次问: “3分钟”; 半个中后第三次问: “仲有两分钟”. 然后我碟牛肉由好SOFT变成好似石头咁硬2.冇EPS/咭碌-呢个位真系经典. 我发誓以后都要问清楚有冇EPS/咭可以碌. 因为真系冇野系必然-百无, CASH呀唔该. 再唔系上网过数/PAYPAL. 1. ASSUME晒所有人都有带SECURITY DEVICE 随时EBANKING过数? 2. 我张咭又咁岩过唔到PAYPAL, 唔知系味因为LIMIT太大? 咩都唔得? 落楼揾ATM! 唔该大家睇下呢间野个位置, 系两个地铁站既中间, 我最

点知换黎一肚气, 真系贴$都唔再食, 好愤怒!!!

死罪如下:

1.0效率

2.冇EPS/咭碌
-百无, CASH呀唔该. 再唔系上网过数/PAYPAL. 1. ASSUME晒所有人都有带SECURITY DEVICE 随时EBANKING过数? 2. 我张咭又咁岩过唔到PAYPAL, 唔知系味因为LIMIT太大? 咩都唔得? 落楼揾ATM! 唔该大家睇下呢间野个位置, 系两个地铁站既中间, 我最后极无奈… 用左20分钟行去油麻地地铁禁完钱再上黎, 有冇人可以话我知我做错左乜野要咁样罚我?
-冇EPS/咭碌之迷: 事后店长同我讲, 系因为条电话线要200蚊一个月, 佢觉得好贵所以冇呢个SERVICE. 当场呆左,. 就系因为呢每个月2百蚊? 咁你真系唔洗做生意啦.
-落BOOKING既时候冇提过冇EPS/咭碌.

OVERALL, 以上是旦一条都系死罪. D野食几好食都冇用。可以既话我想俾0分。

2012-06-27