2020-07-10
今日被1蚊一只鸡优惠吸引左去试下半岛渔港。之前有听过呢间酒楼,但一直无机会食。一坐低梗系嗌左一蚊鸡优惠岛嗌,其实仲有有烧鹅同烧肉供选择,同朋友选左鸡。我地两个人食叫左一只乳鸽,一碟白菜仔金银蛋泡肉松时蔬,沙嗲粉丝肥牛煲,蒜泥节拍青瓜。首先讲一讲只鸡先,一蚊鸡半只鸡,份量足够两个人食,配埋沙姜汁,咪道都吾错,吾会话一蚊优惠就俾少份量我地。跟住上左沙嗲肥牛煲,酸甜辣味都系呢个煲里面食到,的确系吾错既,我地食到见煲底😀蒜泥拍青瓜无乜特别就吾多提了。金银蛋泡肉松时蔬,听个名都几特别,令人好想叫黎试一试,其他佢取名系因为咸蛋(金)同皮蛋(银),佢特别的轩汁,师傅特别煮法,食落真系几好味,值得再次去食!另外,半岛既环境都优美,有圆台同卡位供我地选择,我想静啲选择了卡位。整体黎讲,我哋食到饱晒都系三百几蚊,性价比黎讲绝对
整体黎讲,我哋食到饱晒都系三百几蚊,性价比黎讲绝对