2023-01-01 608 浏览
一直都知XX Debit Card有咖啡买一送一,但以为店只集中喺九龙港岛区,想唔到原来近在沙田都有间,仲要系COVA,啱晒我依个朱古力/Mocha控。买一送一优惠仲要唔限相同饮品添,正!点左一杯Mocha一杯Americano 。Americano试下豆既原味。闻落感觉好深焙,可接受,唔系好fruity,我唔识品啡,只系我个人感觉。另水温好高,我未饮过咁热既Americano。另一杯当然系我最爱既Mocha。一饮就饮得出同其他Mocha分别,相信系用朱古力粉而非朱古力浆,朱古力味好出,好均匀,唔会好似其他咁,经常饮到底都有朱古力沉底。依个口味同我喺南丫岛饮既一杯Mocha几相似。。。Debit Card keep住有优惠,下次经过再饮!哈!

Americano & Mocha

买一送一优惠仲要唔限相同饮品添,正!
点左一杯Mocha一杯Americano 。

Mocha

Debit Card keep住有优惠,下次经过再饮!哈!
Mocha