(非会员)
2006-12-10 5 浏览
昨晚到小南国同屋企人庆祝生日, 有一个非常差的经历, 建议大家千万不要再去.话说我地一星期前已定枱, 点知原黎有间公司订左搅annual party,所以搅到成场好鬼嘈,系同隔离𠮶个讲野都听唔到. 最惨就系仲有唱歌表演, 又打鼓, 又跳舞, 仲要系CHEAP CHEAP𠮶度,简值好似去左平民夜总会FEEL. 之后投诉部长, 问佢点解订枱时唔讲明, 佢地话都唔知呢间公司会咁嘈, 佢地都好唔想, 但系呢样野唔成立啰, 咪系你地提供, 就算唔唱歌, 有人开咪讲野都知会骚扰食客, 好应该之前讲好, 如果客人唔介意咪无所谓, 但系依家咁, 完全系一个骗局, 有D客人坐底都走, 但系我地已定好𩠌, 想走都唔得, 呢间舖值头诚信有问题.讲到食物水准, 相信系全timesquare食通天最差, 由前菜到主菜到甜品, 完全无样得, 咁既价钱, 咁既食物, 咁既环境, 我老衬了一次就算了, 希望大家不要受骗.