2022-08-11
疫情以来 可能因为高质厨师走嗮 抑或是成本高企令到食物整体质素下降.. 宜家食到唔错的餐厅都会觉得好感动🥲😅1-食物,送的cracker 好有新意, 点既酱很特别,sun dried tomatoes + mustard, 口感一流;Roasted Pork belly , 外脆内软,入口即化,无得弹😋 2-Drinks, 呢栏 我之前的post 无出现过的,因为出去食by glass 既酒 通常都极一般,唔难入口的 都当赢,呢间却几高质,值得一试3- service 我个人极为在意的,亦反映出餐厅老细的定位,总体算几friendly , 亦好主动,好多笑容几愉快的用餐过程,近期食过的 算好outstanding 一间餐厅,近期会再返去试其他菜式🥳🥳