2018-01-03 229 浏览
餐厅既环境系似系RELAX既BAR台设计要享受一个CHILL既DINNER呢间个气氛同野食都算系CHILL既蚝吧太多款唔同既生蚝可以任拣由于我地都唔系几识个D蚝名只系要求要够鲜味同埋海水味既蚝佢就帮我地拣好了不消一会就已经送左个美食架过来放左我地岩岩叫既食材, 有蚝有虾有海胆有带子生蚝超鲜甜!! 海水味好浓, 同个生蚝既夹味道厨师仲已经好有心咁将生蚝由淡味到浓味按次序咁分好咁样既食法先系最原汁原味!!地中海红虾,地国蓝虾不得不赞好系虽然咁大只虾, 但系肉质都系咁嫩同埋口感味道一流, 咁大只虾既精髓除左虾肉够Q弹之外, 就系佢个虾头!!! 佢个虾头D膏真系无得顶, 鲜甜既虾膏味, 直接吸哂佢!! 超级YUMMY海胆用原只海胆住既海胆, 份量唔算好多, 但系味道真系超然, 有少少入口即溶既感觉, 完全冇好浓既腥味, 几结实既海胆口感!!带子劲大只既带子, 卖相都已经10分, 最正系佢KEEP到劲新鲜, 冻食真系别有一番风味, 因为佢够大既关系, 可以慢慢品尝到带子既鲜甜味, 只需要点少少既酱汁就已经出哂黎!!鹅肝意粉意粉上面有两块大大块既鹅肝, 就已经可以预计到个意粉系几咁香鹅肝味岩哂2个

餐厅既环境系似系RELAX既BAR台设计

要享受一个CHILL既DINNER
呢间个气氛同野食都算系CHILL既蚝吧

太多款唔同既生蚝可以任拣
由于我地都唔系几识个D蚝名
只系要求要够鲜味同埋海水味既蚝
佢就帮我地拣好了

不消一会就已经送左个美食架过来
放左我地岩岩叫既食材, 有蚝有虾有海胆有带子

生蚝
超鲜甜!! 海水味好浓, 同个生蚝既夹味道
厨师仲已经好有心咁将生蚝由淡味到浓味按次序咁分好
咁样既食法先系最原汁原味!!
地中海红虾,地国蓝虾

海胆

带子

鹅肝意粉
岩哂2个人分享, 意粉硬度适中, 即使我系钟意食淋既都觉得系好弹牙口感不错!!
2017-12-16