2014-02-18 4216 浏览
星期五食完,2个人一早六点几去到,唔使等立刻有位任食边炉,自问唔会高要求,不要太过份就得了,所以今次呢间,可以啦,所以先同大家分享汤系x茜清汤,唔会有特别呀...食物清单,求其一间任食酒楼都九成差不多,我主打讲食过乜,炸鱼皮,脆!我好like,蟹柳大条,好食,老婆食完又再食,叫左碟鸡件谂住当煲汤,呀,鸡肉食落又唔错,哈哈哈....自己叫左猪润食,算新鲜了...肥牛如果比其它酒楼,我会觉得不过不失,但鲜牛自己会钟意多d牛栢业,八瓜鱼仔,鱼皮饺,鸡子,牛、虾、墨丸都正常,可以点下无防但有乜黑毛猪,咪肥猪肉一件,把鬼,唔好叫,真系,仲有山水豆腐,顶,唔系滑豆腐个种,我都有食,但想食滑个种多些,仲有叫左玉米,味道怪怪的,唔知系咪唔新鲜呢,食左旧,无食了,仲有款顺德鱼滑,唉,又唔系墨鱼滑,又要有少少鱼刺,又系浪费左,sorry食左咁多jar,当然仲有汽水任饮啦希望自己点过的食物作参考,唔使点d唔掂的食物,浪费就唔好啦
星期五食完,2个人一早六点几去到,唔使等立刻有位

汤系x茜清汤,唔会有特别呀
...

但有乜黑毛猪,咪肥猪肉一件,把鬼,唔好叫,真系
食左咁多jar,当然仲有汽水任饮啦

希望自己点过的食物作参考,唔使点d唔掂的食物,浪费就唔好啦
2014-02-07
  • 炸鱼皮 蟹柳