Book咗晚餐同朋友庆祝生日去到扫安心出行嘅时候 唔知点解餐厅反扫嘅𠮶部电话 系有个人像扫描既图案 然后我禁啱就企咗喺呢部电话面前 仲未递起手机 电话竟然扫我个人之后 嘟左声 呢个唔系重点 但要留意🙂重点👇🏻扫完安心出行之后,带位嘅待应就带我哋入去,我见到有啲卡位,就问:想问可唔可以坐𠮶啲位?带位待应态度恶劣咁讲:𠮶啲最低消费$2000 ,你转唔转呀?!1.侍应认为我哋两个人可以食到$2000吗?(二人套餐$368一位)2.最后我哋冇嗌套餐 全部散叫 埋单都系$8xx3.当时即时同著西装职员(唔知系咪经理)反映 ,但职员态度就系嗱嗱临听完我讲嘢之后继续做嘢。4.其实已经系即刻想走,但book晒位同朋友庆祝生日,唔通投诉间餐厅然后仲要再重新揾餐厅?5.唔会再帮衬呢间野,亦都唔建议人帮衬呢间野最后,好想问𠮶位职员 用睇唔起人既语气同人讲野 你有开心d吗?😊
Book咗晚餐同朋友庆祝生日

重点👇🏻