(非会员)
2008-02-16 6 浏览
或说情人节个晚冇特定地方想试, 女友路过话想试下, 我上年暑假试过一次, 感觉一般啦, 不过女人话事就留位。首先我地问左收费系点啦, 佢话而家要9点先比到我地, 任食$68位。咁我都预$150一个人先得, d茶芥, 豉油个d立立杂杂野。咁重有成个钟有多, 周围行睇下有冇边d更好, 最后太多人, 去返呢去。到入座前再三问个哥哥仔, 佢都话$68任食。上到去上层, 个经理行埋黎, 问系咪用DBS信用卡收费, 我话唔系。佢就拿拿声收起任食个张单, 再揾d"特价"单出黎, 话冇DBS就只可以散叫, 我咪问佢, 下面个个人冇咁讲过woo跟住佢话呢个优惠系只for DBS, 跟住话用恒生信用卡都有9折, 不过呢....特别左既野就冇得再折, 咁我女友问, 系咪即系得个汤底有9折, 佢冇答我地。咁再讲落去都冇意思啦, 我话唔通唔食咩, 叫佢开茶, 落汤底。最后叫左水晶叉烧包, 饺子, 小笼包, 芝士牛丸, 芝士肠, 大碟肥牛, 蕃茄薯仔汤底, $20/3枝啤酒... 咁就$352首先, 入到去湿淋淋既感觉, 已经唔多钟意, 再加埋咁取巧既报价, 同埋唔系真系特别好食既配料, 我唔打算会再去。第一次食
第一次食以为咁岩个日咁差姐, 点知第二次都系不愉快..早知要咁样碟碟比, 去食小肥羊条气都顺d....
有骨气火煱专门店