2018-03-18 404 浏览
呢间餐厅标榜嘅即拉肠粉,其实我都好想周围试下即拉肠粉,睇下系咪真系咁滑嘟嘟🙄见呢度嘅肠粉选择特别多,睇下个餐牌有成三行唔同口味嘅肠粉畀你去选择,喂为食嘅我当然要gogogo!鸡蛋鲜牛肠粉吸了我的眼睛,唔通里面夹住鸡蛋?原来唔系,其实系将啲蛋汁放系肠粉嘅底令到成个产品更加有香味,放心唔会话实kick kick整熟晒啲蛋喺里面。切开佢你会见到啲牛肉真系好新鲜,好滑,真系一个非一般嘅牛肠,而个拉肠粉亦都真系非常好食,胜在好林滑同好软绵绵!😋😋另外食肠粉好著重嘅就系豉油,佢既豉油有少少甜味,感觉特别香,最紧要系唔会太重咸味,非常好抵赞! 在加8蚊就有这个一品豆浆,有黑芝麻味同原味畀你拣