2019-04-26 2721 浏览
是日约了朋友一起去元朗大棠亲子农庄,又热又晒左一天,真系要好好吃一餐呢。到了元朗新开的yoho mall 揾食。原来这个新商场好旺,好多新食肆,经朋友介绍下选了这家 stormies ! 餐厅感觉都几chill,有室内室外选择,我们坐在舒适既疏化位置感觉不错,餐厅气氛很好!不过服务员就好似十问九唔认咁🤷🏻‍♀️🔸芝士焗蒜蓉包热腾腾感觉唔错,芝士配蒜蓉都稳阵野几香口,佢个酱汁加左香草都几野味😋🔸BBQ 鸡翼个人认为个酱汁太浓味有d 咸,但都野味既!🔸泰式柚子鲜虾沙律配羽衣甘蓝呢个组口不错几新鲜,可能个人都几like羽衣甘蓝,柚子味特出,味都几丰富加上有d花生碎几有口感,不错👍🏻🔸虎虾意粉伴蕃茄菠菜加忌廉汁意粉够creamy,个虎虾都够大只啖啖肉既!材料丰富有埋菜同香草,味道丰富只是略嫌个意粉硬度不是自己喜欢的类别较硬身!🔸经典和牛汉堡卖相几靓,好多🤩cheese 好香,啖啖都系芝士!材料及口感都丰富,烟肉够脆口、和牛鲜味够腍身,衬埋个cheese 赞😋🔸甜品海盐焦糖牛油疏乎里pancake够creamy几滑,淡淡的牛油香清清地又靓靓地👍🏻

🔸芝士焗蒜蓉包

🔸BBQ 鸡翼
个人认为个酱汁太浓味有d 咸,但都野味既!

🔸泰式柚子鲜虾沙律配羽衣甘蓝

🔸虎虾意粉伴蕃茄菠菜加忌廉汁
意粉够creamy,个虎虾都够大只啖啖肉既!

🔸经典和牛汉堡

🔸甜品
海盐焦糖牛油疏乎里pancake
够creamy几滑,淡淡的牛油香清清地又靓靓地👍🏻

2019-04-08
  • 和牛汉堡