2019-09-30 1357 浏览
同男朋友中午放饭一齐黎食 我地都好饿因为朝早都冇时间食早餐所以中午就叫咗比较多嘅嘢食我地点左 炸酱捞面 10只西洋菜猪肉饺 5只煎素菜饺配上海面 我自己就想食清清地因为早几日肚仔唔舒服 我就点左上海面 同食左几只西洋菜猪肉饺男朋友就点左炸酱捞面同埋佢食咗我点嘅5只煎素菜饺讲番我果个先上海面个汤底 清清地 唔会好油 都几岩戒口人士食用 面质软硬适中即叫即煮 好味饱肚男朋友食既炸酱捞面 同样都系即叫即整 黎到𠮶阵仲喺度谂会唔会唔热 但系原来一路捞一唔搅嘅时候啲热气就会升晒出嚟 另外个炸酱好够味 配埋青瓜丝真系一流而讲番重点 饺子! 一款系西洋菜猪肉饺另一款系煎素菜饺我个人就好钟意食西洋菜嘅 咁呢个饺子我觉得西洋菜味好重因为入边包含咗好多西洋菜 另外𠮶啲汁亦都非常之多咬落去嘅时候好容易会爆汁 顶呱呱!而素菜饺都好好食 我男朋友同我讲 果皮脆脆地加上入边既汁都好够外脆内软 再加上入边有啲木耳丝咬落去爽脆爽脆 口感好丰富 佢叫我下次好番一定要再食番呢个素菜饺好味指数极高🥰🥰🥰🥰🥰🥰
同男朋友中午放饭一齐黎食

男朋友就点左炸酱捞面同埋佢食咗我点嘅5只煎素菜饺

讲番我果个先

男朋友食既炸酱捞面
炸酱捞面

而讲番重点 饺子!
一款系西洋菜猪肉饺另一款系煎素菜饺
好味指数极高🥰🥰🥰🥰🥰🥰