2019-10-30
经朋友介绍,今日收工黎到Diletto 由有Dress Code要求,今天都特别著得是正少少,哈哈收工搭地铁去到尖沙咀P3出口一出,向前行少少就见到余仁生中心向右一望见到呢条好多Openrice食评都有影低的楼梯就知道到了点餐完毕,正当劲肚饿之际Waitress 好快递上一篮热辣辣的餐包餐包橄榄油捞埋醋一齐食,正!谂住之前Part time 返意大利餐厅时,最钟意都系食呢d包黎医肚XD呢个真心必食推介!Deep Fried Crab Cake($138)蟹饼做到外脆内软,又不油腻,而且十分足料,系略嫌细左少少,不过如果两个人都够食既Carbonara Spaghetti $228我觉得食意大利野一定要试下佢个Carbonara呢度意粉软硬适中磨菇材料十足,酱汁亦好香浓芝士脆片好浓芝士味US Prime Grade Beef Rib Eye Steak 10oz $39810安士份量十足,另配芥辣,烧汁?,海盐黎食块牛好耐无食牛扒,好感动嗌左medium 略嫌熟左少少Malbec $68本身转左Menu 无左Malbec 点知Pinot Noir无货 又可以嗌返杯Malbec 正!
由有Dress Code要求,今天都特别著得是正少少,哈哈
点餐完毕,正当劲肚饿之际
Waitress 好快递上一篮热辣辣的餐包
餐包
橄榄油捞埋醋一齐食,正!
谂住之前Part time 返意大利餐厅时,
最钟意都系食呢d包黎医肚XD
呢个真心必食推介!
Deep Fried Crab Cake($138)
Carbonara Spaghetti $228
芝士脆片好浓芝士味
10安士份量十足,另配芥辣,烧汁?,海盐黎食块牛
好耐无食牛扒,好感动
嗌左medium 略嫌熟左少少
Malbec $68