2020-05-04 233 浏览
Little Fusio头盔:𠮶日胃口唔太好😅 之前食过几中意。不过今次小失望🤏餐汤:一红一白。罗宋汤深红色到似黑色,咸味似乎遮盖晒其他嘢,忌廉汤就似系白汁龙利柳果种嘅忌廉味😅 又偏稀。两碗汤都系饮到一半就饮唔到落去。酥皮鹅肝牛柳黑椒汁(鹅肝加大)牛柳煎到几好食~即使咁厚(2-3cm🤔),但系里面都能够熟透,而且有一定嘅肉汁👍🏻 鹅肝亦都有正常发挥。酥皮虽然系一早整定哂,但都好脆~分量大到呢、其实应该一个人系食唔晒😂 薯菜:一定唔系即叫即炸嘅,食落去唔脆,而且里面接近室温了。黑椒汁羊🐑架:味道、肉质都好食😋 不过有少少酥味,未必人人中意。下次食建议黑椒汁另上或走汁,应该食羊架本身嘅肉味🧐黑松露意粉:太结垃垃,当黑椒汁与松露酱混合,味道就唔太夹。不过我FD接受到🤷🏻‍♂️😂 我觉得太浓稠、浆住个口。甜品:牛奶布甸。忌廉和牛奶都几平衡,唔会太甜👍🏻 几中意

酥皮鹅肝牛柳黑椒汁(鹅肝加大)
分量大到呢、其实应该一个人系食唔晒😂
薯菜:一定唔系即叫即炸嘅,食落去唔脆,而且里面接近室温了。

甜品:牛奶布甸。忌廉和牛奶都几平衡,唔会太甜👍🏻 几中意
忌廉汤
罗宋汤
2020-04-29
$117.5 (晚餐)