餐厅: 香港地
资讯:

2020-06-15 723 浏览
朋友介绍我美孚有一间好正嘅冰室 今日终于有机会同屋企人去 好期待朋友所介绍嘅冰室可以带俾我惊喜 餐厅嘅环境好整洁 坐落去好舒服 店员服务态度都好好 我同屋企人叫咗两个主食分享 我哋叫咗一个去骨海南鸡饭 同福建炒饭 先讲讲个海南鸡饭 鸡肉鲜嫩 鸡油味好香 外貌都好靓 一睇就知系新鲜食材  油饭好惹味 配搭上唔同嘅酱汁 相当之高质素 佢仲有一个老火靓汤 简直冇得弹 再讲讲佢嘅福建炒饭 福建炒饭配料好足 有虾仁翠玉瓜蘑菇等等 果汁都做得好地道 真系一间好地道嘅港式冰室 最后我哋仲叫咗杯冻柠茶 非常满意 推荐大家嚟美孚一定要试一试呢间冰室十分推介
朋友介绍我美孚有一间好正嘅冰室

餐厅嘅环境好整洁 坐落去好舒服 店员服务态度都好好