餐厅: 老趙越南餐廳
资讯:

2021-12-20 582 浏览
路过乱入,坐低先发现原来坐拥7届米芝莲,顿时有啲期待,环境从店员招呼都不俗,打开餐牌价钱都合理扎肉捞檬都系正常发挥,花生碎同萝卜丝增添爽脆口感,檬粉软硬适中,枱面有辣椒鱼露提供,可以捞檬生牛肉汤河都几大碗,汤底有牛味但唔会好油,拌匀后牛肉刚好熟透,河粉偏幼身,质地唔错虾浓汤睇落好浓,但其实质地同虾味都唔算好浓,蔬菜款式同分量都几多,几爽脆几靓,个汤直接饮都可以冇谂过牛油鸡翼系鸡全翼,好香牛油味,炸得好脆,食落好香口,仲有啲蒜蓉一齐炸,脆酱唔会好厚,出色生菜质素都唔错,肉碎好辣,应该系指天椒,辣味掩盖哂其他味道普通越式春卷,胜在即炸又唔会好油。整体菜式水准都合格,但实在未有惊艳。价钱都好平实,不过可能我本身对味精敏感,食完灌极水都好口渴

生菜质素都唔错,肉碎好辣,应该系指天椒,辣味掩盖哂其他味道

2021-12-15