2023-05-25 127 浏览
平时收工成日同同事去Happy hour但一系就野食好食但无乜娱乐一系就有娱乐无好野食今次我哋就揾到呢间系诺士佛台嘅餐厅听闻有好多Bar枱可以玩唔同嘅酒Game唔洗$200就可以食到Set dinner!紧系带大家黎体验下😝😝😝≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣#HK_gfoodie尖沙咀食好西#Hk_gfoodie尖沙咀≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣行入去就觉得餐厅好香第一眼就系张好靓大bar枱运用左霓虹灯招牌 - 咕噜二字酒樽一排扫开放系Bar枱到 好惊羡客人坐嘅位置运用左好多花装饰墙身餐厅入面有好多位可以带朋友一齐去Happy Hour!餐牌都好靓🥰🥰≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣今次我哋叫左一个串烧 同一个set dinner≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣串烧组合 $178牛舌心|鸡中翼|日本黑豚腩肉|羊肋串|烧刺身带子(一粒)烧刺身带子 烧完外面有少少焦糖色🥰好香甜同弹牙爽口牛舌心好柔嫩,烧完令到牛肉味更加出现鸡中翼外层好脆~咬开入面劲Juicy
平时收工成日同同事去Happy hour
但一系就野食好食但无乜娱乐
一系就有娱乐无好野食
今次我哋就揾到呢间系诺士佛台嘅餐厅
听闻有好多Bar枱可以玩唔同嘅酒Game
唔洗$200就可以食到Set dinner!
紧系带大家黎体验下😝😝😝

#HK_gfoodie尖沙咀食好西
#Hk_gfoodie尖沙咀
行入去就觉得餐厅好香
第一眼就系张好靓大bar枱
运用左霓虹灯招牌 - 咕噜二字

酒樽一排扫开放系Bar枱到 好惊羡
客人坐嘅位置运用左好多花装饰墙身
餐厅入面有好多位可以带朋友一齐去Happy Hour!

餐牌都好靓🥰🥰
今次我哋叫左一个串烧 同一个set dinner

串烧组合

串烧组合 $178
牛舌心|鸡中翼|日本黑豚腩肉|羊肋串|烧刺身带子(一粒)
刺身带子 烧完外面有少少焦糖色🥰
好香甜同弹牙爽口
牛舌心好柔嫩,烧完令到牛肉味更加出现
鸡中翼外层好脆~咬开入面劲Juicy!🥰
好香橘橙味带少少甘 好适合配住串烧食

SET DINNER $198
APPETIZER
布袋芝士伴车厘茄沙律

Burrata Salad with cherry tomatoes
劲靓嘅布袋芝士 一球劲大旧放左系沙律上面
落左啲黑醋系面头
靓得黎又令芝士增加左多一种口感
慢煮法式波尔多红酒烩牛面颊肉配薯蓉

Slow Cook French Bordeaux Red Wine Beef Cheek with Mashed Potato Sauteed Vegetable (+$25)
牛面颊肉同薯蓉份量都好多
肉质好有弹性 口感软嫩
因为牛面颊唔肥腻 所以食咁大旧都唔腻
好适合配住杯酒再食😚

鸡锤x2
set dinner可以拣要甜品/炸鱼/鸡锤
我哋拣左鸡锤💗外脆内软 好Juicy唔会干净净🥰
餐厅有好多Bar枱
可以玩Peer Pong, Slap Cup等
仲有大电视可以睇波🥰
好岩Happy Hour去😚

咕噜咕噜 (尖沙咀)
地址 :尖沙咀诺士佛台10号腾龙阁4楼
#尖沙咀地区美食 #咕噜咕噜 #gulugulu