2023-09-29 65 浏览
今日同朋友去食烧肉 好多烧肉舖都剩系得牛肉套餐 而我朋友唔食牛肉嘅 咁啱见到呢间有个冇牛肉嘅套餐 所以我哋就去咗食啦🤩鸟豚二人盛🐥🐷呢个套餐就啱哂一啲唔食牛嘅人 个套餐有好多嘢 两个人食简直系饱到食唔晒🤤🤤 6品盛烧肉盒🍱咁佢会有海鲜 包括虎虾同帆立贝 都好新鲜 虎虾帮你切开埋个壳 好方便 食嘅时候就唔会咁麻烦👍🏻另外肉类就有火鸡肾 无激素鸡腿肉 猪颈肉同猪腩肉 啲肉都冇雪藏味 全部都切得好薄 好快就会熟🤪再加埋一啲日本直送嘅烧肉汁 令到啲肉嘅味更加丰富😍刺身三点盛三文鱼 希灵鱼 吞拿鱼 每一块都好大块同埋都好有鲜味😋二人前就有和风汤 同中华沙律 佢个饭系用珍珠米 另外再加埋紫菜饭素 就咁食都觉得好好味🤤另外仲包埋饮品 咁我哋就叫咗荔枝乳酸同青苹果乳酸🍹最后仲有一个日本直送嘅甜品香蕉朱古力卷蛋 唔会太甜 好啱香港人嘅口味🤪

鸟豚二人盛🐥🐷

6品盛烧肉盒🍱