2020-08-27
呢间小店开业无耐,已经吸引左好多人帮衬🤩 见咁啱经过,就买黎试试佢🥳 呢间小店主打以北海道3.6牛乳而制嘅蛋糕🎂 除此之外,仲有焗批、挞、泡芙、雪山等各式各样嘅甜品😋全部甜品都系新鲜焗制架🤩店舖外面仲摆咗块牌写住唔同蛋糕嘅出炉时间,可以比客人参考!北海道牛乳乳酸芝士挞($20)远处已经闻到佢嘅香味啦😍 攞上手仲热辣辣,挞皮都几酥脆,内馅系极香浓嘅乳酪芝士,仲要系流心架😋🧀 呢个真系几高质,要试!🥰💯 可惜我攞到返屋企嘅时候唔小心整烂咗,所以冇影到相🙈流心芝士古早牛乳蛋糕($100)蛋糕上面洒上大量芝士粉,热食嘅话仲有啲流心拉丝嘅效果😋食落去蛋糕个口感都几软熟!虽然芝士味都几重,但都唔会抢左蛋糕本来嘅味道😋 不过可能我对呢个蛋糕有太高期望,我又觉得未至于超级好食🙈强烈建议要热食‼️因为摊冻咗就同普通蛋糕冇咩分别🤔 -北海道牛乳蛋糕 (旺角)📍旺角豉油街60号鸿都大厦3座地舖抵食指数:😚😚😚😚/5 舔舔脷程度:😋😋😋😋/5
北海道牛乳乳酸芝士挞($20)
流心芝士古早牛乳蛋糕($100)
北海道牛乳蛋糕 (旺角)
📍旺角豉油街60号鸿都大厦3座地舖
抵食指数:😚😚😚😚/5